Returpolicy

Å kansellere en bestilling i vårt nettapotek norsk-apotek24.com er en enkel og praktisk prosess som vi gir til våre kunder. Vi bestreber oss på å gjøre handleopplevelsen din så tilfredsstillende som mulig, men noen ganger oppstår det situasjoner der en bestilling må kanselleres. Her er hovedpunktene du bør vite:

1. Vilkår for kansellering av ordre:Du kan kansellere bestillingen din før den sendes. Når bestillingen din er sendt, er kansellering ikke mulig, men du kan alltid dra nytte av våre retningslinjer for retur.

2. Ordrekanselleringsprosess: For å kansellere en bestilling, vennligst kontakt vår kundeservice på kontaktene som er oppført på nettstedet. Vennligst oppgi bestillingsnummer og årsak til kansellering. Vi vil prøve å behandle forespørselen din så raskt som mulig.

3. Refusjon av betaling: Hvis du kansellerer bestillingen din, vil beløpet du betalte bli returnert til kontoen din innen noen få virkedager.

Retur av varer: dine rettigheter og alternativer

Vi setter pris på tilliten du viser til vårt apotek norsk-apotek24.com og garanterer refusjon eller erstatning av produktet i følgende tilfeller:

1. Produktfeil: Hvis produktet du mottar er defekt eller ikke oppfyller de angitte spesifikasjonene, forplikter vi oss til å refundere pengene dine eller erstatte produktet med et lignende innen 14 dager etter mottak av bestillingen.

2. Avvisning av et produkt av andre grunner: Hvis du ombestemmer deg om kjøpet eller velger et annet produkt, gir vi også muligheten til å returnere innen 14 dager etter å ha mottatt bestillingen. Imidlertid må produktet være i originalemballasjen og ubrukt.

3. Kansellere en bestilling før levering:Som nevnt tidligere kan du kansellere bestillingen din før den sendes og motta full refusjon.

Varer som ikke er kvalifisert for retur

For å sikre sikkerhet og kvalitetsstandarder kan enkelte varer ikke returneres. Vær oppmerksom på følgende produktkategorier:

1. Medisiner: I følge loven er medisiner generelt ikke gjenstand for retur. Vi kan ikke ta imot returnerte medisiner, selv om emballasjen er intakt.

2. Produkter med begrenset holdbarhet:Produkter med begrenset holdbarhet kan ikke returneres hvis utløpsdatoen er utløpt.

3. Produkter som krever spesielle lagringsbetingelser: Noen produkter krever spesielle lagringsbetingelser, og brudd på disse kan påvirke kvaliteten på produktet. Derfor kan slike varer ikke returneres.

Refusjon: Våre garantier

Vi garanterer refusjon dersom returbetingelsene beskrevet ovenfor er oppfylt. Refusjon vil bli gjort til samme betalingskort eller konto som betalingen ble utført fra. Tilbakebetalingstidene kan variere avhengig av bank eller betalingssystem, men vi prøver å gi refusjon så raskt som mulig.

Hvis du har spørsmål eller trenger å returnere eller bytte en vare, vennligst kontakt supportteamet vårt ved å bruke kontaktene på nettstedet. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer knyttet til bestillinger og returer i vårt nettapotek norsk-apotek24.com .

Ikke glem at din tilfredshet er vår prioritet, og vi gjør alt vi kan for å gjøre handleopplevelsen din hos oss hyggelig og stressfri.