Personvernerklæring

Kjære besøkende på norsk-apotek24.com , ditt personvern er viktig for oss. Vi er forpliktet til å gi fullstendig åpenhet angående innsamling og bruk av dine personopplysninger på nettstedet vårt. Nedenfor vil vi detaljere hvilke data vi samler inn og til hvilket formål.

1. Hvilke personopplysninger samler vi inn

For å gi deg helseprodukter og -tjenester av høy kvalitet, kan vi samle inn følgende informasjon:

 1. Navn og kontaktinformasjon:Ditt navn, e-postadresse og telefonnummer lar oss kontakte deg og yte service av høy kvalitet.
 2. Bestillingsinformasjon: For å behandle bestillingene dine samler vi inn informasjon om de medisinske produktene og betalingsmåtene du velger.
 3. Informasjon om nettstedbruk: Vi analyserer data om aktiviteten din på nettstedet for å forbedre funksjonaliteten og gi deg den beste opplevelsen.

Vær oppmerksom på at vi aldri samler inn sensitiv helseinformasjon uten ditt uttrykkelige samtykke. Vi følger også strengt retningslinjene for ikke-distribusjon av dataene dine til tredjeparter.

2. Formål med innsamling av personopplysninger

Vi samler inn din personlige informasjon utelukkende med det formål å gi deg helseprodukter og -tjenester. Hovedformålene vi bruker dataene dine til inkluderer:

 1. Ordrebehandling:Vi bruker informasjonen din til å behandle bestillinger og levere de medisinske produktene du har valgt.
 2. Tilbakemelding: Vi kontakter deg via e-post eller telefon for å bekrefte bestillinger og avklare detaljer.
 3. Forbedre nettstedet:Å analysere data om aktiviteten din hjelper oss med å gjøre nettstedet mer brukervennlig og funksjonelt.

Vi bruker ikke dataene dine til kommersielle formål og overfører dem ikke til tredjeparter. Personvernet ditt er alltid beskyttet.

3. Dine rettigheter angående personopplysninger

Du har en rekke rettigheter angående dine personopplysninger:

 1. Rett til tilgang:Du kan be om tilgang til dataene vi har om deg.
 2. Rett til retting: Hvis dataene dine er feil eller utdaterte, kan du be om at de blir rettet.
 3. Rett til sletting:Du kan be om at dataene dine slettes hvis de ikke lenger er nødvendige for formålene de ble samlet inn for.

For å utøve disse rettighetene, vennligst kontakt supportteamet vårt ved å bruke kontaktene som er oppført på nettstedet. Vi vil bestrebe oss på å etterkomme forespørslene dine så raskt som mulig i samsvar med databeskyttelseslovgivningen.

4. Å kjenne informasjonen din

Vi er forpliktet til å gi deg informasjon om personopplysningene vi har. Ditt navn og kontaktinformasjon lagres kryptert på våre sikre servere og brukes kun til å behandle dine bestillinger og kontakte deg.

I tillegg kan vi lagre nettstedsbruksdata i anonymisert form for analyse og forbedring av nettstedet. Denne informasjonen er ikke knyttet til din personlige identifikasjon.

5. Rett til retting

Hvis du oppdager en feil eller utdatert informasjon i dine personlige data, vennligst gi oss beskjed. Vi vil umiddelbart foreta nødvendige rettelser og varsle deg om det.

Din tilfredshet og tillit er vår prioritet, og vi gjør alt for å sikre nøyaktigheten til dataene dine.

6. Rett til sletting

Hvis du bestemmer deg for at dine personopplysninger ikke lenger er nødvendige for formålene de ble samlet inn for, har du rett til å be om at de slettes. Vi vil bestrebe oss på å etterkomme forespørselen din i samsvar med lover om databeskyttelse.

Vær oppmerksom på at sletting av data kan påvirke din evne til å legge inn bestillinger og bruke enkelte funksjoner på nettstedet. Vi anbefaler at du kontakter supportteamet vårt for å diskutere konsekvensene av sletting av data.

7. Rett til begrensning av datalagring

Hvis du ønsker å begrense lagring og bruk av dine personlige data, vennligst kontakt oss. Vi vil diskutere dine preferanser og bestrebe oss på å imøtekomme dem i samsvar med databeskyttelseslovgivningen.

Vi er alltid klare til å samarbeide med deg og ta hensyn til dine ønsker angående databehandling.

Dataoppbevaringsperioder og sikkerhet

Vi oppbevarer kun personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene de ble samlet inn for og i samsvar med gjeldende lover for oppbevaring av data.

Vi tar alle nødvendige tiltak for å sikre sikkerheten til dataene dine, ved å bruke moderne teknologi og praksis for å beskytte mot uautorisert tilgang, lekkasjer og hacks.

Sporingsteknologier og informasjonskapsler

Vi kan bruke sporingsteknologier, inkludert informasjonskapsler, for å analysere nettstedets bruk og forbedre nettstedets funksjonalitet. Disse teknologiene hjelper oss med å samle inn anonymiserte data om aktiviteten din på nettstedet.

Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:

 1. Analyse av nettstedbruk: Vi analyserer data om aktiviteten på nettstedet ditt for å forstå hvilke sider og funksjoner som er populære og for å forbedre dem.
 2. Personlig tilpasset opplevelse:Vi kan bruke informasjon om aktiviteten din på nettstedet for å gi deg personlige anbefalinger og tilbud.
 3. Service og støtte: Nettstedaktivitetsdata hjelper oss med å behandle forespørsler og gi tilbakemelding.

Du kan alltid administrere innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren din og tillate eller blokkere bruken av dem. Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet.

Endringer i personvernreglene

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i personvernreglene våre. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på denne siden. Vi anbefaler at du sjekker denne siden med jevne mellomrom for å holde deg informert om eventuelle oppdateringer.

Takk for at du valgte nettapoteket norsk-apotek24.com . Vi garanterer påliteligheten og konfidensialiteten til dataene dine og streber etter å gi deg medisinske produkter og tjenester av høy kvalitet!